Usein esitetyt kysymykset

Kyllä. Mukifyn käyttö on täysin ilmaista. Kaikki ominaisuudet kuten Muumikeramiikan tietokanta, hinta-arviot, kokoelmien ja toivelistojen luominen ja hallinta – kaikki on ilmaista.

Mukifyssa on paljon mielenkiintoista Muumi-keräilijöille. Esimerkiksi Muumikeramiikan tietokanta korkealaatuisilla kuvilla ja monipuolisilla tiedoilla esineistä hinta-arvioineen ovat rekisteröitymättömille käyttäjille käytettävissä.

Lyhyesti: pääset tekemään kokoelmia ja toivelistoja sekä jakamaan näitä.

Kyllä. Rekisteröitynyt käyttäjä voi avata sisäänkirjautuneena ’Käyttäjäasetukset’ ja valita sieltä ’Poista tunnus’. Tämä poistaa käyttäjän kaikki tiedot kuten kokoelman ja toivelistan sekä myös käyttäjätunnuksen. Toimintoa ei ole mahdollista perua.

Kyllä. Mobiiliappi on saatavilla sekä Android että iOS käyttäjille Google Play Storesta ja Applen App Storesta. Mobiili appin lisäksi Mukifyta voi käyttää kaikilla selaimilla osoitteesta mukify.com.

Et voi. Vain Mukifyn tiimi pystyy lisäämään uusia esineitä ja tuotekategorioita Mukifyn tietokantaan.

Tämän hetkinen fokus on lisätä kaikki Arabian Muumikeramiikka palveluun. Tämän jälkeen on tarkoitus kartoittaa mahdollinen tietokannan laajentaminen koskemaan myös muutakin Arabian keramiikkaa ja lasia.

Voit käyttää Mukify palvelua kolmella kielellä – Englanniksi, Ruotsiksi ja Suomeksi. Hinta-arviot ja kokoelmien arvot esitetään vain euroissa (€). Olemme pian julkaisemassa tuen myös muille valuutoille.

Mukifyn juuret ovat käytetyn Muumikeramiikan ostossa ja myynnissä ja teemme sitä edelleen mukikauppa.com -verkkokaupan kautta. Mukikauppa.comin varasto ja toimisto sijaitsevat Kuopiossa, Suomessa.

Kyllä. Voit jakaa toivelistasi kavereille. Jakaminen tapahtuu Toivelista-sivulta. Toivelistojen tekeminen ja jakaminen vaatii rekisteröitymisen. Jaetun toivelistan lukeminen ei vaadi muuta kuin linkin eli ne ovat julkisia, jos vain tietää webbiosoitteen.

Voit ilmoittaa kaikesta tietokantaan liittyvästä ’Anna palautetta’ -painonapin kautta. Sisäänkirjautuneena löydät Käyttäjä-valikosta myös ’Anna palautetta’ -linkin. Voit myös lähettää sähköpostia support@mukify.com osoitteeseen. Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta tietokantaan ja tiedon oikeellisuuteen liittyen!